workshop nedir, workshop nasıl yapılır, ne workshopu yapıyoruz


DERİ WORKSHOP / DERİ KARTLIK YAPIMI

 

workshop katılım formu

 

1- DERİ WORKSHOP İÇERİĞİ NEDİR?

İlk olarak teorik anlatım oluyor ve malzemeleri tanıtıyoruz. Deri ve dericilik hakkında bilgiler verilecek. Ardından işin uzmanları tarafından derinin nasıl kesilmesi gerektiğini nasıl dikilmesi gerektiğini öğreneceksiniz ve uygulayacaksınız. 

İlk ufak denemenizi yaptıktan sonra kendi deri kartlığınızı yapacaksınız. 

Atölye sonunda kendi deri kartlığınızı yapmış olacaksınız ve temel deri eğitimini almış olacaksınız. 

Atölye için yanınızda herhangi bir şey getirmenize gerek yok gelmeniz yeterli. Workshop sonunda yaptıklarınız sizin olacak. 

 

 

workshop nedir deri workshop

 

workshop nedir, workshop nasıl yapılır, workshop kaç kişilik oluyor, ne workshopu yapıyoruz?

workshop tavsiye eder miyiz workshop nedir öncelikle bununla başlayalım. workshop çalıştay demektir. bizdeki anlamı ise atölye çalışması demektir. hafta sonunuzu keyifli hale getirmek isterseniz workshop etkinliklerimize katılabilirsiniz.

workshoplar nasıl yapılıyor. uygun bir atölye ortamı olması gerekiyor. kartaldaki deri atölyemiz tam olarak bunun için en uygun yerdir. marmaraya yakın olması nedeniyle de ulaşım oldukça rahattır.

workshoplarımız kaç kişilik oluyor derseniz 4-7 kişi arası düzenliyoruz bazen özel talepler oluyor davetlere gidiyoruz bazen ekipçe gelenler oluyor bazen şirketlerin workshop talepleri oluyor.

workshopta neler yapıyoruz derseniz temel deri kesim tekniklerini öğretiyoruz ardından derinin nasıl dikilmesi gerektiğini öğretip kendi el yapımı deri kartlığınızı yapmanız için gereken bilgileri verdikten sonra yapmanıza yardımcı oluyoruz. oldukça keyifli bir etkinliktir.

workshoplarımızı tabi ki tavsiye ederiz özellikle el yapımı deri ürünlerin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu atölye çalışmamız tam size göre. istanbul kartal’da bulunan atölyemize workshop çalışmalarımız için herkesi bekleriz. güncel etkinlik takvimimize şu katılım formunu doldurarak ulaşabilirsiniz.


Yorum yap


Lütfen dikkat, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.