Seyahat, sanat ve tasarım RSS



Türkiye'de Benzersiz Bir Deri Eğitimi Deneyimi

2018 yılında, edindiğim bilgi ve tecrübeleri paylaşmak amacıyla atölye çalışmaları düzenlemeye başladım. Katılımcıların yoğun ilgisi ve gelen talepler üzerine, son bir yıldır ileri seviyede bir kurs konsepti geliştirdim. Bu program, dört dersten ve bir özel geziden oluşmakta olup, katılımcılara deri ürün tasarımı ve üretiminin tüm aşamalarını kapsamlı bir şekilde öğretmektedir. Ayrıca, bu süreçlerin nasıl yönetileceğine dair pratik bilgiler de sunulmaktadır.

Okumaya devam et



Kurumsal Etkinlikler

Şirket içi kurumsal workshop etkinlikleri için Deri Workshop tercih edebilirsiniz. Farklı içerik ve konseptlerde deri atölyeleri organize etmekteyiz. 9 kişiye kadar İstanbul/Kartal'daki atölyemizde sizi ağırlayabileceğimiz gibi biz de size misafir olarak gerebiliriz. 

Okumaya devam et



Strawderi Paylaşımlı Atölye / Deri Atölyesi Kartal

8 yıldır hem tasarım hem de üretim yapıyor, 6 yıldır ise aktif olarak workshoplar düzenliyoruz. Gelen talepler doğrultusunda, temel ve ileri seviye olmak üzere iki farklı eğitim programı oluşturduk. Şimdi ise uzun zamandır düşündüğümüz paylaşımlı atölye fikrimizi hayata geçirme zamanı geldi.

Okumaya devam et




Deri Defter Workshop

Deri İşçiliğinizi Bir Adım Öteye Taşıyın! Daha önce temel deri zanaat eğitimi almış olanlar için tasarladığımız Deri Defter Workshop ile kendi özgün defterinizi yaratmanın keyfini yaşayın.

Okumaya devam et