El Yapımı Deri Rulo Kalemlik Kullanım Tavsiyesi


Siz değerli okurlarımız için el yapımı deri rulo kalemlik hakkında merak edilen soruların cevabını vermeye çalışacağız :) El yapımı deri ürünleri kişiye özel olarak üretiyoruz. Öncelikle rulo kalemlik nedir fotoğraflarına  bakalım.

200mm x 250mm ölçülerine sahiptir. 7 bölmesi vardır. Son bölmesi diğerlerine göre biraz daha büyüktür, diğer hepsi eşittir. Bağlama ipi de 4mm kalınlığında hakiki dana derisi ve süettir. 

Peki kalemler nasıl yerleştirilebilirler? Bunun için kalem çeşitlerini inceleyelim. Piyasada bulunan çeşitli kalemlere ve diğer yerleştirilebilir malzemelere bakalım. Kalınlıklarına göre ayıracak olursak;

İnce kalemler: Standart kurşun kalemler, kuru boyalar vb. 

Orta kalınlıkta kalemler: Uçlu kalemler, rapidolar, orta kalınlıkta kurşun kalemler vb.

Kalın kalemler: Portminler,  markerlar vb.

Kalemlerimizi standart kurşun kalemlerden seçip doldurmak istersek oldukça fazla yerleştirecektir. 15-20 adete kadar yerleşecektir. 

Büyük kalemler tercih ediyorsanız her bölmeye 1 adet kalem idealdir. 7 adet çok sevdiğiniz ve kullanım amacınıza göre kalemlerinizi yerleştirebilirsiniz. Benim tercihlerim şu şekilde, rotring klasik uçlu kalem, portmin, marker, ufak maket bıçağı, ufak cetvel, kurşun kalem ve birkaç kuru boya. 

El yapımı deri rulo kalemliğin şekli kullanıldıkça oturmaya başlayacaktır. Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz bir şeyler olursa mail adresimiz: info@strawderi.com.tr 

 


Yorum yap


Lütfen dikkat, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.