Fiyat Politikası ve İndirimler


Strawderi olarak nasıl bir fiyat politikası inceliyoruz ve güncel indirimleri nasıl takip edebilirsiniz/ne zaman indirim yapıyoruz gibi konuları açıklayacağız bu blog yazımızda.

Fiyatlar belirli dönemlerde azar azar artıyor, indirimler de size vereceğimiz kod ile belirli zamanlarda yapılıyor. Fiyatların artışı; enflasyon miktarı, döviz kurları (hemen hemen tüm giderler döviz kurları ile doğrudan bağlantılı maalesef), işletme giderleri, kargo masrafları, pazarlama ve reklam giderleri ile paralel olarak artış gösteriyor. Bunların üzerine de vergiler ekleniyor. Ürün kalitesini de düşürmek istemediğimiz için tek çare zam yapmak oluyor. Masraflar her arttığında biraz bekleyip biz de azar azar ve istemeye istemeye ürünlere zam yapıyoruz.

Belirli dönemlerde indirim yapıyoruz fakat bu, hali hazırda olabilecek en uygun şekilde satışları gerçekleştirmeye çalıştığımız için çok fazla olamıyor . Peki bu indirimler nelere bağlı; ürün sirkülasyonu çok olduğu için stoklu çalışma imkanımız pek olmuyor, ürünlerin yapımı fazlaca vakit alıyor. Fakat belirli dönemlerde bazı ürünlerin üretimini fazla yapabiliyoruz ve az da olsa stok olabiliyor. Bu dönemlerde o ürünler ile ilgili yada bütün ürünler ile ilgili indirim kodu yayınlıyoruz . Bazen de 2.ürüne belirli bir oranda indirim uygulayabiliyoruz.

Peki nasıl takip edebilirsiniz? Şu linke tıklayarak abonelik oluşturabilirsiniz. Güncel blog yazılarımızı, indirim olursa indirim detaylarını, yeni çıkan ürünleri bu şekilde takip edebilirsiniz. Bunlara ek olarak sosyal medyada da duyuruyoruz fakat gözünüzden kaçarsa e posta aboneliği daha hızlı haberdar olmanızı sağlayacaktır.

Sevgiler.

info@strawderi.com.tr 


1 yorum yap


  • Vahap
    ürün istediğim gibi ve iki günde ulaştı gayet memnunum teşekkürler

Yorum yap


Lütfen dikkat, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.