Bira Taşıma Çantası Tanıtımı


Yaz aylarının yaklaşmasıyla (İstanbul’da ikamet ettiğim için burası için konuşacağım) Caddebostan ve Moda sahil hareketlenmeye başladı. Özellikle hobi amaçlı evde kendi birasını yapan kişiler için bu ürünün kullanımının daha bir keyifli olacağını düşünüyorum.

mert başbuğ

Peki neden evde kendi biralarını üretenler için daha rahat onu anlatıyım. Evimizde biramızı yaptık ve sahile gidip içmek istiyoruz. Fakat biraların dibinde tortu olduğu için tortuyu kaldırmamamız lazım çünkü biramızın berraklığı gider ve tadı kötüleşebilir. Poşete koymak iyi bir çözüm değil çünkü oynuyorlar. Kasa? Kasa iyi bir çözüm fakat fazla büyük, 2’li 4’lü 6’lı veya 8’li iyi olabilirdi fakat 20 li kasa büyük biraz… Elde taşımak da bir çözüm ama bu da keyifsiz. Yeni ürünümüz aslında tam da bunun için. Dolaptan biralarımızı çıkartıp içerisine dizdiğimizde sıfır hareket. Dimdik duruyor şişelerimiz, gerçekten harika. Araç içerisinde de gittik, ayağımızın arasına koyarsak hiç oynamıyor gayet rahat o açıdan da.

Yani evde bira yapanlar için bu ürün oldukça kullanışlı diyebiliriz. Biraları içtikten sonra şişeleri de büyük ihtimalle tekrar kullanılacağı için el yapımı deri bira taşıma çantamıza geri koyuyoruz ve evimize tekrar getiriyoruz.

Peki sadece ev biracıları için mi? Elbette hayır:) şu an 50’lik biralar için 4’lüsü mevcut fakat yakında 6’lı 33’lük biralar için ve 2’li aynı şekilde 50’lik biralar için çıkartacağız. 6’lı 50’lik için düşünmüyoruz çünkü şu haliyle bile biraz taşımak zorlaşabiliyor yine de ağırlık dengeli pek problem olmuyor fakat 6’lı olursa gerçekten ağır olabilir. Markete gidip biralarımızı dizip çimlere güzel güzel keyifle yayılabiliriz.

Ürünün özelliklerini belirtiyim;

  • 4 adet bira kapasitesi vardır. 2 tane çapraz şekilde dizim veya üzeri için idealdir. 1 adet taşımak için ağırlık dağılımı açısından tavsiye etmiyoruz.
  • Ölçüler: 230mm x160mm x 210mm 
  • Piyasada sık bulunan bira markalarının şişe çapları ve yükseklikleri hesaba katılarak bakıldığında; kutu biralar, tuborg gold, efes malt ve bomontigibi biralar için uygundur. Kullanmak istediğiniz şişeleri buna göre kıyaslayabilirsiniz. Örnek olması için şişelerin boyutlarını belirtelim;
  • Tuborg gold: Çapı yaklaşık 72mm. Yükseklik 235mm
  • Bomonti: Çapı yaklaşık 70mm. Yükseklik 260mm
  • Ürün yüksek kalitede hakiki dana derisinden yapılmaktadır.
  • Ürün üretiminin hiçbir aşamasında makine kullanılmamıştır. %100 el dikişi ve kesimidir.
  • Tamamen el yapımı olduğu için bu sürecin doğası gereği görselden çok ufak da olsa farklılıklar olacaktır.

 

Bugün havanın güzelliğini fırsat bilip biralarımızı dizip sahile gittik gün batımında. Kullanımı oldukça keyifli ve rahat. İnsanların çok fazla ilgisini çekti. Yoldan geçerken sorup muhabbet etmek isteyenler ve ürünü nereden nasıl temin edebileceklerini soranlar oldu. İlgi gerçekten fazla, Türkiye’de pek üretimi de yok gözlemlediğim kadarıyla ve siteye koyar koymak çok fazla ilgi oldu. Bu yazın gözde ürünlerinden olabilir belki. Biz çok sevdik umarım siz de beğenirsiniz. Eğer alırsanız görüşlerinizi ve fotoğraflarınızı da bekliyoruz J

İletişim: info@strawderi.com.tr

 

bira taşıma çantası

strawderi bira taşıma çantası

bira taşıma çantası

butik bira çanta

butik bira çanta


Yorum yap


Lütfen dikkat, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.